Skip to content

Motor werkplaats

Professioneel Onderhoud voor alle Merken

In onze motorwerkplaats staan we klaar om je motor of scooter te onderhouden, ongeacht het merk. Ons deskundige team van monteurs heeft jarenlange ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat je tweewieler in topconditie blijft. Of het nu gaat om een reguliere servicebeurt, een reparatie of een technisch probleem, we staan voor je klaar om je motorrijervaring veilig en probleemloos te houden.

Banden scherp geprijsd

motorbanden-langenberg-motors-werkplaats

Toe aan nieuwe motorbanden?

Op zoek naar betaalbare motorbanden? Ontdek onze ruime selectie met altijd scherp geprijsde opties. Of je nu een vervanging nodig hebt of een upgrade wilt, bij ons vind je de juiste banden voor jouw motor.

Onderdelen en Accessoires

Alles voor jouw tweewieler

Naast onderhoud en reparaties bieden we ook een uitgebreid assortiment onderdelen en accessoires voor motoren en scooters. Of het nu gaat om nieuwe banden, remblokken, oliefilters of een stijlvolle helm, we hebben alles wat je nodig hebt om je tweewieler te personaliseren en te upgraden.

onderdelen-accessoires-langenberg-motors

Wij leveren jou o.a. deze merken:

Michelin & Pirelli bandenactie

Michelin Pilot Power 2CT /// Pirelli Angel ST

120/70-17 en 180/55-17 setprijs: € 250,00,-
120/70-17 en 190/50-17 setprijs: € 260,00,-

Gemonteerd op los wiel: € 20,- per wiel
Gemonteerd op motor: € 40,- per wiel
Ventiel rubber: € 5,- per stuk
Bandafvoer: € 2,- per band

Werkplaats afspraak maken

Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te plannen voor professioneel onderhoud of reparatie van je motor of scooter. Ons ervaren team staat klaar om je tweewieler in topconditie te houden. Na het invullen nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen. Uiteraard kun je voor een afspraak ook gewoon bellen naar 0524-524977 of stuur een bericht via WhatsApp. Geniet binnenkort weer zorgeloos van je motorrijervaring!

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer*
Merk
Type
Bouwjaar
Bericht

Bezoekadres

Langenberg Motors

Printer 11

7741 ME Coevorden

0524 524 977

Social-media

logo-langenbergmotors-coevorden